Stora Ledarskapsdagen arrangeras av Sveriges största chefsnätverk & Kompetensinstitutet:

 

Unionen chef webb
Unionen är Sveriges största fackförbund för dig i det privata näringslivet. I Unionen får du som chef stöd, nätverk och en rad förmånliga tjänster och verktyg som kan underlätta för dig och dina medarbetare att utvecklas.
Vision är fackförbundet för dig som är chef och i privat eller offentlig regi jobbar i kommunen, landstinget eller inom kyrkan. Som chefsmedlem i Vision har du en personlig ombudsman, som ett stöd i frågor som gäller allt kring din roll som chef.
finansforbundet-new
Finansförbundet är Sveriges största fackliga organisation inom bank och finans. Vi organiserar alla som arbetar inom finansbranschen oavsett utbildningsbakgrund eller befattning, men inga andra.
Kompetensinstitutet_logotyp
Kompetensinstitutet är en av Sveriges ledande arrangörer av kvalitativa konferenser och kurser. Genom våra utbildningar, konferenser och kurser kan vi hjälpa dig och din organisation med att hantera utmaningar och prestera goda resultat. Vår ambition är att alla våra deltagare och samarbetspartners ska vara 100% nöjda och välja att återkomma. Över 2000 deltagare besöker årligen våra evenemang.

 

Vill du samarbeta med Sveriges största ledarskapsevent?

Kontakta: Niko Fastman, Projektledare, tel: 073-670 60 32.