Stort tack för ditt deltagande!

Hej!

Läste du nyheterna i morse eller började du den gyllene dispositionen av dygnet med något nytt och upplyftande?⚡️

Det är inget fel att vara nyfiken på nyheterna, men om du ska ta del av dem så kläm in det i mitten av dagen istället. Jag hoppas att du redan nu har börjat tillämpa positiv priming i din jobbvardag. Att början och slutet av samtal, presentationer, möten och till och med dygnet –  nu och för alltid kommer att ses i ljuset av ”Den gyllene dispositionen”. Använd handboken ”Kraftfullt Ledarskap” flitigt så att ni så småningom har en given mall för feedback, onboarding, offboarding, krishantering och mycket annat.

Jag glömde meddela att i slutet av handboken har ni deltagare 20% rabatt på mina två andra heldagskurser – Härskarteknik och Presentationsteknik.

Har ni kommunikationsutmaningar som behöver en insats relativt snart hjälper jag er gärna på plats och skräddarsyr utifrån de utmaningar din arbetsplats har. Hör av dig till gustav@snackasnyggt.se

Ni är såklart varmt välkomna att höra av er till mig direkt elaine@snackasnyggt.se om ni har fler funderingar och framför allt återkoppla hur det går när ni tillämpar verktygen!

Allt gott så länge och jag säger inte bara ”May the force be with you”⚡️ utan också:

May you give the force with your coworkers⚡️!”

Varma hälsningar

Elaine

Stora Ledarskapsdagen 13 nov 2024

Anmäl dig här:

  Antal deltagarplatser:

  Deltar på plats (du kan ändra till digitalt i efterhand)Deltar digitalt

  Förnamn *

  Efternamn *

  Befattning *

  Organisation *

  E-post *

  Tel nr *

  Ort *

  Faktureringsadress / övrig information (vi skickar gärna e-faktura)
  - vid bokning av fler personer, kan du skriva in dina kollegors namn & e-postadresser i detta fält (ni kan ändra namnen längre fram om det skulle behövas):